معاون فرماندار بندرلنگه: :

نانوایان بندرلنگه نان را با بهترین کیفیت ممکن پخت کنند

نانوایان بندرلنگه نان را با بهترین کیفیت ممکن پخت کنند

خبرگزاری فارس: نانوایان بندرلنگه نان را با بهترین کیفیت ممکن پخت کنند

معاون برنامه‌ریزی و امورعمرانی فرمانداری بندرلنگه گفت: یکی از ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی، استفاده از نان با کیفیت است لذا نانوایان بندرلنگه با تلاش بیشتر نان را با بهترین کیفیت پخت و عرضه کنند.

به گزارش کنگ خبر به نقل از، خبرگزاری فارس از بندرلنگه در حوزه غرب استان هرمزگان، امشب مراد زرهی معاون برنامه‌ریزی و امورعمرانی فرمانداری، بهمن کریمی رئیس صنعت معدن و تجارت، احمد زاهدی رئیس اتاق اصناف و سنایی رئیس اتحادیه نانوائی‌های شهرستان بندرلنگه بصورت سرزده از برخی نانوایی‌های سطح این شهر بازدید کردند.

 

مراد زرهی در این بازدیدها اظهار داشت: نان لذیذ‌ترین، کامل‌ترین و متعادل‌ترین غذایی است که خداوند به بشر ارزانی داشته بطوریکه اگر روزی ۵ وعده هم از آن بخوریم دلزده نمی‌شویم و در کشوری مثل ایران که بیشترین غذای مردم است باید کمترین عیب و بیشترین خاصیت را داشته باشد.

 

وی افزود: نان قوت اصلی مردم درسبد غذایی خانوار می‌باشد و از درجه اهمیت بالایی برخوردار بوده و لازم است با بهترین کیفیت لازم پخت و سپس ارائه شود.

 

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرمانداری شهرستان بندرلنگه گفت: همچنین در ایران نیز ۸۰ درصد غذاها را نان تشکیل می‌دهد و قسمت اعظم نمک طعام مورد نیاز روزانه مردم از خوردن نان تأمین می‌گردد.

 

زرهی با بیان اینکه یکی از ابتدایی‌ترین حقوق شهروندی، استفاده از نان با کیفیت است، تصریح کرد: لذا در این خصوص  متصدیان نانوایی‌ها باید جدیت و تلاش بیشتری برای پخت نان با بهترین کیفیت را داشته باشند.

 

وی در پایان این بازدیدها بر رعایت ساعات پخت، موارد بهداشتی فردی و محیطی و زیباسازی نانوایی‌ها و فرهنگ سازی در زمینه استفاده از نان سبوس‌دار و همچنین جلب رضایت‌مندی و برخورد مناسب با مردم  تاکید کرد.

 

انتهای پیام

یک دیدگاه

  • سلام , مهمان
تمام حقوق این سایت برای © 2017 پایگاه خبری شهرستان بندرلنگه وبندرکنگ. محفوظ است.
مجری طرح : کانون تبلیغات گوگانا | طراح سایت : علی شادمانی(09174654564)